Akasha: het archief van je ziel

Wat zijn de Akasha Kronieken?

Het is het archief van je ziel. Je zou het ook jouw Levensboek kunnen noemen. Daarin ligt alle informatie over het verleden, heden en de toekomst van iedereen. Alle ervaringen, intenties en emoties van je huidige leven en van eerdere reizen van je ziel zijn hierin opgeslagen.

Jouw Levensboek raadplegen?

Soms heb je het gevoel niet echt je Zelf te kunnen zijn. De toegang tot wie je in bent, je talenten en mogelijkheden kan door vervelende ervaringen of trauma's geblokkeerd zijn. Dat belast dan je werk of je relatie(s). Door mij te vragen jouw Levensboek te openen kun je antwoord en inzicht krijgen op levensvragen en gebeurtenissen. Het gaat altijd om concrete open vragen die niet op de toekomst gericht zijn. Een reading van de Kronieken werkt zeer verhelderend, bevrijdend en helend.

Een Akashareading afspreken?

Wil je helderheid over een bepaalde situatie of relatie in je leven?
Neem dan gerust contact op: 0547-351433 of mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Een reading kost € 50,00 per 30 minuten. Meestal vindt de reading in een telefonisch consult plaats. Belangstelling, maak dan een afspraak: 0547-351433 of mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Zelf de Akashakronieken leren lezen?

Wanneer je meer en meer wilt gaan leven in overeenstemming met je zieleplan, dan is het een voorrecht om zelf de Akashakronieken te leren lezen. Je brengt dan je dagelijkse doen en laten in overeenstemming met je Essentie. Je krijgt zicht op oorzaken van en handvaten om de weg te gaan die het beste bij je past. Het leren lezen van de Kronieken vraagt wel om verantwoordelijkheid. Want de verbinding met het Al Wat Is, stimueert en inspireert tot solidariteit, liefde en mededogen en de bereidheid voor je Zelf en voor elkaar, het milieu verantwoordelijkheid te nemen.

De workshop Akashakronieken leren lezen

bestaat uit twee dagdelen en vraagt een investering van € 450,--. In het eerste dagdeel wordt uitleg gegeven over wat de Akashakronieken zijn en hoe je toegang kunt krijgen. Met een Inwijding krijg je de mogelijkheid om jouw Levensboek te openen. In het tweede dagdeel komt het stellen van vragen in de Akashakronieken aan de orde.

Wanneer je voelt dat je tot het leren van de Akashakronieken wordt aangetrokken, neem dan gerust contact op: 0547-351433 of mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.