Contactknop

Wie ik ben en wat ik doe?

Je inzicht geven en bewuster maken van wie je bent en wat je doet. Dat werkt helend en leidt tot grote veranderingen. 

Het leven is eigenlijk een rivier....

Als water stroomt is er niets aan de hand. Ontstaat er oponthoud .... dan is er sprake van overstroming. Zo gebeurt dat ook bij ons. Je zit niet lekker in je vel, je hoofd loopt om. Of je ervaart problemen, in je werk, in je bedrijf. Lees wat ik voor je kan doen.

 

17 testLia Koek (1956)

Er is meer tussen hemel en aarde. Dat is voor mij al jaren duidelijk. Ik ben een wegwijzer, ik ondersteun en adviseer mensen en bedrijven. Geef graag inzicht in wie ze zijn en wat ze doen. Dat werkt verhelderend en helend. Leidt bovendien tot (grote) veranderingen.

Ik doe dit werk al 18 jaar. Door mijn sterke intuïtie, mediamieke gaven en analytisch vermogen, kom ik vaak snel tot de kern. Soms is een enkele (telefonische) sessie voldoende om je weer dichter 'bij je Zelf' te brengen of tot oplossingen te komen van 'het probleem. Hier voor verdere kennismaking

  

Mijn visie

Je bent niet alleen je lichaam of je gedachten. Nee, je bent een prachtig mens met een ziel. Hoe nieuw dat ook klinkt, ook een bedrijf heeft een ziel. Dat betekent dat ik bij klachten of problemen niet alleen naar de buitenkant of de symptomen kijk, maar juist met je op zoek ga naar mogelijke oorzaken. Immers wanneer je je daar bewust(er) van wordt, kun je die vervolgens ook aanpakken. 

Mijn boeken

Dit jaar 2018 schreef ik twee boeken: Engelenwerkjes en Veel meer Engelenwerkjes. Hemelse wijsheid voor de dagelijkse praktijk, zo worden de boeken omschreven. Duidelijke boodschappen en heldere, luchtige teksten met vriendelijke aanwijzingen om vooral meer te genieten van het leven. De boeken zijn een combinatie van bemoedigende ontvangen woorden van Engelen, praktische inzichten en speelse wijsheden. Een uitnodiging om makkelijker te leren leven. Voor wie belangstelling heeft een link

Warme Handen in Diepenheim

In de schitterende natuur van Twente vind je Warme Handen. Een plek waar rust van uitgaat en je tot je Zelf komt. Toch hoef je niet perse te komen. Ik verzorg namelijk heel veel telefonische consulten

Wil je weten wat ik voor je kan doen?

Natuurlijk vind je allerlei informatie op deze site. Ook op www.engelenwerkplaats.nl en www.allesiseen.nl schrijf ik over mijn werk

Liever heb ik dat je me even belt: 0547-35 14 33 of mailt: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ik sta je graag te woord!
Lia

Akasha Kronieken

Akasha: het archief van je ziel

Wat zijn de Akasha Kronieken?

Het is het archief van je ziel. Je zou het ook jouw Levensboek kunnen noemen. Daarin ligt alle informatie over het verleden, heden en de toekomst van iedereen. Alle ervaringen, intenties en emoties van je huidige leven en van eerdere reizen van je ziel zijn hierin opgeslagen.

Jouw Levensboek raadplegen?

Soms heb je het gevoel niet echt je Zelf te kunnen zijn. De toegang tot wie je in bent, je talenten en mogelijkheden kan door vervelende ervaringen of trauma's geblokkeerd zijn. Dat belast dan je werk of je relatie(s). Door mij te vragen jouw Levensboek te openen kun je antwoord en inzicht krijgen op levensvragen en gebeurtenissen. Het gaat altijd om concrete open vragen die niet op de toekomst gericht zijn. Een reading van de Kronieken werkt zeer verhelderend, bevrijdend en helend.

Een Akashareading afspreken?

Wil je helderheid over een bepaalde situatie of relatie in je leven?
Neem dan gerust contact op: 0547-351433 of mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Een reading kost € 50,00 per 30 minuten. Meestal vindt de reading in een telefonisch consult plaats. Belangstelling, maak dan een afspraak: 0547-351433 of mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Zelf de Akashakronieken leren lezen?

Wanneer je meer en meer wilt gaan leven in overeenstemming met je zieleplan, dan is het een voorrecht om zelf de Akashakronieken te leren lezen. Je brengt dan je dagelijkse doen en laten in overeenstemming met je Essentie. Je krijgt zicht op oorzaken van en handvaten om de weg te gaan die het beste bij je past. Het leren lezen van de Kronieken vraagt wel om verantwoordelijkheid. Want de verbinding met het Al Wat Is, stimueert en inspireert tot solidariteit, liefde en mededogen en de bereidheid voor je Zelf en voor elkaar, het milieu verantwoordelijkheid te nemen.

De workshop Akashakronieken leren lezen

bestaat uit twee dagdelen en vraagt een investering van € 450,--. In het eerste dagdeel wordt uitleg gegeven over wat de Akashakronieken zijn en hoe je toegang kunt krijgen. Met een Inwijding krijg je de mogelijkheid om jouw Levensboek te openen. In het tweede dagdeel komt het stellen van vragen in de Akashakronieken aan de orde.

Wanneer je voelt dat je tot het leren van de Akashakronieken wordt aangetrokken, neem dan gerust contact op: 0547-351433 of mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.